Näin unta, että olin kahden vuosiluokan yhdysluokalla, joka oli paljon isompi kuin millä koskaan oikeasti olen ollut, ja ehkä isompi kuin mitä oikeasti on koskaan missään ollut. Sillä toisella vuosiluokalla oli valtavasti kaiken maailman alakulttuuriklikkejä, weeaboita ja ties mitä. #

Minulla oli vanhanaikaiset, massiiviset ja terävät sakset ja sanomalehti, jossa oli Lidlin mainos, ja siinä mainoksessa oli jokin hieno ruma ihmisapina tai mikä lie 1920-luvun alun mustavalkokauhuelokuvan hahmo, jonka leikkasin siitä itselleni talteen. Mutta kun käänsin hetkeksi päätäni, se leike katosi jonnekin pöydältäni. #

Vasemmalla puolellani istui muusta porukasta poiketen jokseenkin normaalin näköinen tyttö, mutta ilmeestä arvasin että tyttö oli varastanut minun apinankuvani. Ja se horo vain vittuili minulle kun pyysin sitä palauttamaan sen leikkeen! Niinpä kävin siihen käsiksi, ja teräväkärkisillä saksillani sitä uhattuani se viimein tiputti varastamansa. Kiitokseksi tästä tirvaisin ämmää vielä lopuksi nokkaan. #

Heräsin siihen, ja sydän hakkasi vieläkin kiihtymyksestä. Itse asiassa kylläkin epäilen että tämä menee päinvastoin: sydän alkaa hakata jostain syystä (raskaan ilta-aterian tavallista työläämpi sulattelu?), minkä jälkeen sympaattinen hermosto alkaa sympatiseerata, ja ohjaamossa tulkitaan että tässä täytyy nyt olla kyseessä klassinen pakene tai taistele, joten eiköhän näytetä jotain sen suuntaisia unikuvia. #

Minäkö muka löisin naista… #

Oikeastihan olisin syöttänyt sille sen sanomalehden sivu kerrallaan, ja lopuksi vielä ne sakset. #

Nukahdin uudestaan, ja näin unta, joka oli vhs-kotivideokameralla kuvattu nauha 1990-luvulta. Siinä oli Duudsoneista se yksi niistä (öö… Jarppi? en tiedä kuka kukin on) seisomassa vähän itseään korkeamman jäätikön vieressä (asfaltilla). Jäätiköstä lohkesi seinämä, joka kaatui sen duudsonin päälle, liiskaten miehen, ja loput duudsonit (kameran takana) repesivät nauraa rätkättämään. Sitten ne nostivat sen jäälaatan pois, ja se alle jäänyt yritti nousta pystyyn, mutta oli niin tokkurainen ettei pysynyt edes istuvillaan pystyssä. Nauraa hekotti vain yhdessä muitten kanssa, eestaas kaatuillessaan. #

Nousin kahdeksalta. Olisi tehnyt mieli vielä jatkaa unia, mutta ylös päästyäni ja hampaat pestyäni ei enää oikeastaan väsyttänyt. #

Kävin salilla, ojentajat ja rinta. #

Kävin kävelyllä. Vastoin ennustetta sateli vähän vettä. Huomisesta alkaen pitäisi ennusteen mukaankin sadella, joten taidan käydä tekemässä viikonlopun ruokaostokset vielä tässä tänään. #

Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 38-40. Lisäsin Trelloon kortin, että pitää alkaa näitäkin patrinoimaan#

Contendeilla tähän mennessä yhteensä 472 km. #

Tätä kirjoittaessani join 3,5 kupillista kahvia ja kuuntelin Areenalta Muistojen bulevardi -jakson The last thing on my mind#

Kävin Prismassa, suorinta reittiä. Nykyisillä ketjuilla yhteensä 487 km. #

Katselin OTV-5:n lähtöä Falcon Heavyn kyydissä, ja ykkösvaiheen kotiinpaluuta (Youtubesta). Oi että, se on kyllä joka kerta yhtä hienoa nähtävää#

Venyttelin. #

Muokkaukset #

2017-09-07 18.14.36 2017-09-07 19.14.36 #
Muuttumaton: Kävin kävelyllä. Vastoin ennustetta sateli vähän vettä. Huomisesta alkaen pitäisi ennusteen mukaankin sadella, joten taidan käydä tekemässä viikonlopun ruokaostokset vielä tässä tänään.Muuttumaton: Kävin kävelyllä. Vastoin ennustetta sateli vähän vettä. Huomisesta alkaen pitäisi ennusteen mukaankin sadella, joten taidan käydä tekemässä viikonlopun ruokaostokset vielä tässä tänään.
Poistettu: Kuuntelin <a href="http://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 38-40. Lisäsin <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Trello">Trelloon</a> kortin, että pitää alkaa näitäkin <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Patreon">patrinoimaan</a>. Lisätty: Kuuntelin <a href="https://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 38-40. Lisäsin <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Trello">Trelloon</a> kortin, että pitää alkaa näitäkin <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Patreon">patrinoimaan</a>.
Muuttumaton: Contendeilla tähän mennessä yhteensä 472 km.Muuttumaton: Contendeilla tähän mennessä yhteensä 472 km.

Responses

Comments are closed.