Näin unta Ihmemies-rebootista, jossa kuitenkin pääosaa esitti yhä Richard Dean Anderson. Mies näytti samalta kuin 1980-luvulla, ja siitä tämä uni johtuikin, sillä eilen mietin, että edellisestä iltapäivälehtien ”TÄLLAINEN PLÖSÖ IHMEMIES NYKYISIN ON” -jutusta on varmaan jo kuukausia. #

Nousin kymmentä vailla kahdeksan. #

Kävin salilla vetelemässä selkätreenin. #

Sen jälkeen kävin arvausasemalla, siinäpä oli turha reissu. Vastaanotto oli pantu kiinni koska jono oli täynnä. Kävin infossa ihmettelemässä sitä, ja (sinänsä ystävällinen) infohenkilö leikki rikkinäistä puhelinta minun ja lääkärin välillä. Sain mukaani tulostetun reseptin KVG:tä toiminnallisesta äänisalpauksesta joka ei vastaa ollenkaan oireita jotka kuvasin. (Vielä asemalta lähtiessäni olin ihan tyytyväinen, kun luulin saaneeni ohjeita astmakohtaukseen, kun en lukenut niitä siellä.) #

Molemmilla kerroilla tuolla asemalla nyt käytyäni kokemukseni on ollut se, että siellä kaikki puitteet huokuvat sellaista ”menkää pois, ette te täältä mitään hoitoa tule saamaan” -viestiä. Ei niinkään että ihmiset olisivat tenkeitä (ainakaan useimmat), mutta niin kuin niillä olisi miljoona asiakasta jokaista työntekijää kohden ja ovat siksi siirtäneet fokuksen asiakkaiden palvelusta asiakkaiden torjumiseen. #

Pyörällä kävin, nykyisillä ketjuilla kilometrejä yht. 811. Ihan kunnon talvikeli jo. #

Siivosin vanhalla asunnolla keittiötä. Välissä kävin täällä kotona syömässä ja kahvilla (5 kupillista), ja pesaisin astioita astianpesukoneessa. Sen jälkeen jatkettiin siivousta Jannen kanssa kaksissa miehin. #