Heräsin puoli seitsemältä. Väsytti. #

Motivaatio on aamuisin ollut melkein nollassa taas jonkin aikaa. Ei huvittaisi tehdä mitään. #

Kävin kuitenkin taas salilla (ojentajat ja rinta). Yleensä sen jälkeen motivaatio on jo hieman parempi, mutta ei tänään. #

Kävin silti kävelyllä. Jostain iski perkeleellinen närästys, ja sitä jatkui ensimmäisen tunnin ajan. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 21-23. Palatessani kävin Prismassa. Contendeilla tähän mennessä yhteensä 329 km. #

Päivällisen kanssa katselin skippaillen Kolme päivää nukkumatta. Tl;dw: Line ei kokenut mitään mielenkiintoista kuten hallusinaatioita. Dokkari päättyi nukahtamiseen, olisin halunnut nähdä myös jälkipuintia muistin toiminnasta (millaisia muistikuvat viimeisen valvotun vuorokauden ajalta olivat) sun muista asioista. #

Join 3 ja ⅓ kupillista kahvia, ja sen jälkeen närästys palasi. Otin ensin Samarinia, ja kun se tehosi vain osittain, päälle vielä Antepsinin, joka sitten tehosi. Ei olekaan aikoihin ollut tämmöistä närästystä, eikä varsinkaan tähän vuorokaudenaikaan. Vuosia sitten, kun kärsin närästyksestä enemmänkin, se iski yleensä iltaisin. #

En ole syönyt mitään tavallisesta poikkeavaa, aina samoja ruokia vain mitä viikosta ja vuodesta toiseen. (Ja osin juurikin myös närästyksen välttämiseksi tämä menyy on muodostunut sellaiseksi kuin on.) #

Porkkanakanan oregano oli kyllä taas aivan perkeleen pahaa. Olin ostanut kokeeksi Maustemestan kilohinnaltaan Meiran oreganoa halvempaa oreganoa ja käytin sitä nyt tuohon. Olisihan tuon laadun kyllä voinut arvata jo Comic Sansin käytöstä ja siitä että ne itse kirjoittavat nimensä ”Mauste     Mesta”. #

Aiemmin olen kokeillut X-tra-oreganoa ja se oli yhtä pahaa myrkkyä kuin tuo Maustemesta, mutta lisäksi luutarisujen kokoisina tikkuina. Maustemestan oregano oli silputtu Meiraa hienommaksi, mikä ei haittaa, mutta ei Meirankaan silppu liian isoa ole. #

Kuuntelin Areenalta Konsertteja-jaksot Oulunsalo soi 2017: Alankomaiden kamariokesteri ja BRQ Vantaa 2017: Harmonices Mundi, sekä Muistojen bulevardin jakson Kissankellojen aikaan. Korjasin uuden Firefox-pysyväisprofiilin perustamisesta kertakäyttöprofiileissa seurannutta särkymistä. #

Venyttelin, ja samalla kuuntelin TV7:ltä Vain yksi tie -ohjelmaa (jakso 8: Rosvo ja poliisi). Tämä Joen pariskunta on kanssa omanlaisellaan tavalla hupaisa TV7:n kaikkien hupaisten hahmojen kavalkadissa. Ukko-Joki on kertonut aikoinaan järkännensä mm. reivejä ja olleensa yksi The Prodigyn Tampereen-keikan järjestäjistä (tämä mainittiin Uusi elämä -jaksossa; kyseessä oli ehkä yhtyeen sivujen mukaan Pakkahuoneella marraskuussa 1994 heitetty keikka). #

Katsoin Waltari-dokkarin Niin on ollut ja niin on aina oleva (1995). Hyvä oli. #

Muokkaukset #

2017-08-24 19.25.56 2017-08-24 20.25.56 #
Muuttumaton: Kävin kuitenkin taas salilla (ojentajat ja rinta). Yleensä sen jälkeen motivaatio on jo hieman parempi, mutta ei tänään.Muuttumaton: Kävin kuitenkin taas salilla (ojentajat ja rinta). Yleensä sen jälkeen motivaatio on jo hieman parempi, mutta ei tänään.
Poistettu: Kävin silti kävelyllä. Jostain iski perkeleellinen närästys, ja sitä jatkui ensimmäisen tunnin ajan. Kuuntelin <a href="http://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 21-23. Palatessani kävin Prismassa. Contendeilla tähän mennessä yhteensä 329 km. Lisätty: Kävin silti kävelyllä. Jostain iski perkeleellinen närästys, ja sitä jatkui ensimmäisen tunnin ajan. Kuuntelin <a href="https://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 21-23. Palatessani kävin Prismassa. Contendeilla tähän mennessä yhteensä 329 km.
Muuttumaton: Päivällisen kanssa katselin skippaillen <a href="https://areena.yle.fi/1-2839028"><em>Kolme päivää nukkumatta</em></a>. Tl;dw: <strong>Line</strong> ei kokenut mitään mielenkiintoista kuten hallusinaatioita. Dokkari päättyi nukahtamiseen, olisin halunnut nähdä myös jälkipuintia muistin toiminnasta (millaisia muistikuvat viimeisen valvotun vuorokauden ajalta olivat) sun muista asioista.Muuttumaton: Päivällisen kanssa katselin skippaillen <a href="https://areena.yle.fi/1-2839028"><em>Kolme päivää nukkumatta</em></a>. Tl;dw: <strong>Line</strong> ei kokenut mitään mielenkiintoista kuten hallusinaatioita. Dokkari päättyi nukahtamiseen, olisin halunnut nähdä myös jälkipuintia muistin toiminnasta (millaisia muistikuvat viimeisen valvotun vuorokauden ajalta olivat) sun muista asioista.