Heräsin puoli seitsemältä. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävin salilla. Jalat oli vieläkin melko heikkoina eilisestä lepuutuksesta huolimatta. Tein maastavetoa, vaakaprässiä, reiden koukistuksia ja pohkeet. Prässi piti lopettaa toiseksiviimeiseen sarjaan kun polvea (vasenta tällä kertaa) alkoi särkeä. Kyykythän lopetin jo tuossa alkuvuodesta kun polvet ei enää kestäneet kipuilematta. Prässi yleensä vielä onnistuu kivutta. #

Kotona panin pyykit pyörimään, ja suihkun ja syönnin jälkeen lähdin kävelylle. Kuuntelin Swornin The Death of Cooper Harris -tarinan kolme jaksoa (osa 1, osa 2 ja Closing Statements). Haluan yhtä hyvät tropit kuin päätösjaksossa haastatellulla Cooper-poloisen äidillä. Nainen kertoi kaiken tapahtuneen vailla tunteen häivääkään, kuin olisi kuvaillut ruuhkassa seisomista tai muuta vastaavaa pikku hankaluutta. #

Mutta olipa ihanan viileä ilma! Viimeinkin voi taas kulkea pitkähihaisissa ja -lahkeisissa hikoilematta. Contendeilla tähän mennessä yhteensä 315 km. #

Kotona ripustin pyykit, söin taas, ja sitten paistoin loppuviikon ruuan (porkkanakanaa). Tätä kirjoittaessani join 3 ja ⅔ kupillista kahvia ja kuuntelin Areenalta lopun Muistojen bulevardin jaksosta Katson veden pintaa#

Kävin pyöräilemässä vakiolenkin, hyvin rauhalliseen tahtiin. Siinä olikin tahdon lujuus koetteilla, sillä jo vartti kotoa lähdettyäni iski kaamea kusihätä, mutta koska olen mies, päätin tietysti että tässähän ei ruveta pysähtelemään. Limingantulliin asti (¾ matkasta) sinnittelin, ja siellä kävin sitten Prisman vessaan heittämässä varmaan elämäni pisimmän pissan. #

Myllyoja-Poikkimaantie -välin asfalttiin kaivetut reiät oli viimein paikattu! Samoin meijerin vieressä Kainuuntien alikulun aukko, joka oli siinä vissiin koko kesän. Nyt siellä oli justiin tasoittaja saanut työnsä valmiiksi kun minä siihen jälkeni hurautin. Tällä välillä olisi nyt mahdollisuus hioa ennätyksestä pois sekunteja! #

Mutta Hietasaarenkierrokselle oli samaan aikaan ajettu uutta hiekkaa, kuinka epäironista. Se on nyt sen verran pehmeä, että ennätykset taitaa tältä kaudelta olla ajeltu. #

Nykyisillä ketjuilla tähän mennessä yhteensä 255 km. #

Huomisen ja ylihuomisen taidan säästellä jalkoja pyöräilyltä. Jos vaikka ehtisivät palautua lauantaiksi intervalleja varten. #

Kotona söin pizzaa ja katselin MST3k:ta (Uncle Jim’s Dairy Farm ja X Marks The Spot). #