Nousin kaksikymmentä yli kahdeksan. #

Hampaidenpesun jälkeen leikkasin partani. #

Keitin, pilkoin ja pakastin porkkanoita (unohdin lisätä maustepippurin), kuorin muusiporkkanat ja -potut ja paistoin kaalin. Sitten kävin Prismassa. #

Pilkoin kanan ja tein kaalikanan valmiiksi. Samalla keitin pottu-porkkanamuusin. Söin kalapihvejä muusin kanssa ja katselin toissa-aamuista safaria#

Kävin viemässä pari kevyttä kuormallista tavaraa (pyyhkeitä, vaatteita, liinavaatteita) uudelle asunnolle. Vaihdoin myös siellä olleen vessan loisteputken täällä olleeseen LED-putkeen, ja päinvastoin (ostin LED-putken viime talvena, ja siinä on vielä takuukin voimassa). Onpa tuo loisteputki tuskaisen hidas! Loisteputkeksi siis ihan normaali, mutta LEDiin verrattuna. #

Tykkään kyllä tuon uuden asunnon pohjapiirroksesta, se on paljon avoimempi ja jotenkin paljon järkevämmän oloinen kuin tämän nykyisen. Kaappitilaakin on jotakuinkin saman verran, mutta semmoinen hassuus niissä että peräti kolme on naulakkokaappeja niin kuin jonkun valtiomiehen kotona. Pitää vissiin ostaa vaateripustimia ja ruveta ripustamaan t-paidat. (No oikeasti siellä on kyllä tuosta huolimattakin hyllyllisiä kaappeja varmasti ihan tarpeeksi.) #

Join kuusi kupillista kahvia, koodasin ja kuuntelin Musiikkia vanhasta Euroopasta -jakson Fantasia pianolle, kuorolle ja orkesterille ja sen jälkeen taas Akiraa, sen jälkeen Anima Mundin soundtrackia. #

Harmi että uuteen asuntoon pitää viedä huonekalut ja kaikki muu romu. Mieluiten asuisin typötyhjässä huoneistossa niin, että kaikki olisi kaapissa ja sieltä otettava esille vain tarpeen mukaan. Koodaisin keskellä lattiaa, lootusasennossa läppärillä. #

Jatkoin aamusafaria ja vapaakenttää. Opin, että turakot ovat ainut lintuheimo, jonka värityksen vihreät ja punaiset ovat pigmenttiä eivätkä rakenteellisia värejä niin kuin muilla linnuilla. Sitten oli seeprojen hurjan jännä joenylitys.  #

Responses

Comments are closed.