Eilen oli aika letarginen olo, mutta tänään aamulla onneksi taas ihan motivoitunut. Heräsin 7.07Boeing#

Kävin polkemassa intervallit. Hieman oli väsynyt olo siellä, mutta loppujen lopuksi tulos oli yhtä hyvä kuin viime viikonloppuna. Vaikka olin vähän tavallisesta myöhässä, sain veivata ypöyksinäni melkein loppuun saakka. Kuuntelin Orionin Pave Maijane! -lähetyksen alun. #

Kotona panin pyykit pyörimään. #

Kävin kävelyllä. Kuuntelin Orionin setin loppuun ja sen jälkeen Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 44 ja 45. Palatessani kävin Prismasta evästä, mm. pari palaa lakritsibrownieta. #

Contendeilla tähän mennessä yhteensä 500 km. Vasemman akillesjänteen päältä on ruvennut hiertämään nyt ykskaks yllättäen, näin 500 kilometrin kohdalla. Se osuu ehkä ajallisesti yhteen sen kanssa, kun otin nyt syksyn tullen paksummat sukat käyttöön. Muistelen, että vanhoistakin lenkkareista akillesjänteeseen vastaava takakaulan sisävuoraus oli se joka ensimmäisenä alkoi repsottaa (ja joka tapauksessa se repsottaa kaikissa vanhoissa kengissäni, molempien jalkojen osalta). #

Kotona ripustin pyykit. #

Tätä kirjoittaessani join seitsemättä kahvikupillistani, ja kuuntelin hyvää vanhaa Electronic Groovea (540: Dave DK). #

Taisin viimein löytää eilisen verkkolevyongelman perimmäisen syyn. Jos näin on, niin hämäävää siinä oli se, että se selviytyi laitteen uudelleenkäynnistyksestäkin. Mutta sekin olisi loppujen lopuksi vain tyypillistä tuon laitteen toimintalogiikalle, joka, kuten sanottua, on aika idioottimainen. #

Kävin pyöräilemässä. Hyvin piisasi jaksamista, onneksi, sillä oli hetkittäin aika navakkaa vastatuulta. Kiersin lenkkini taas vaihteeksi vastapäivään, kun muutamat viime kerrat olen ajanut myötäpäivään. Olen pyrkinyt pitämään nämä suunnat jotakuinkin 1:1-suhteessa, tai pikemminkin niiden vaihtelulla kropan molemmat puolet tasapainossa. #

Sen hankaluus on, että myötäpäivään tuo lenkki on paljon mieluisampi: vastapäivään kulkiessa ylämäet ovat jyrkempiä kuin myötäpäivään, ja myötäpäivän lenkki päättyy saarien rantoja kulkevaan suosikkiosuuteeni, kun vastapäiväinen alkaa sillä osuudella ja päättyy Ruskosta Linnanmaalle ulottuvaan yksitoikkoisen turruttavaan suoraan, jota rikkovat vain poikittaiset autotiet ja asfaltin saumat, kaksi tylsintä hidastetta. #

Ihmisesteet eivät minua niinkään tymmi, jolleivät ne ole niitä keski-ikäisiä naisia, jotka ajaa töröttävät keskellä väylää silloin kun eivät seilaa sen laidalta toiselle. #

Oikeasti, ne ovat ehkä 90-prosenttisesti aina keski-ikäisiä naisia. #

Mutta kyllä monet keski-ikäiset naiset myös ajavat ihan oikein oikeaa laitaa pitkin niin kuin muutkin, ja joka tapauksessa tämän ilmiön sukupuolittuneisuus johtuu luultavasti vain siitä, että niitä tötöilijäeukkoja vastaavat ukkelit tötöilevät samaan aikaan autoteillä ihan yhtä älyttömästi. #

Nykyisillä ketjuilla yhteensä 525 km. #

Kotona nakkasin pyöräilykamppeet pyykkikoneeseen pyörimään, ja niitten pyöriessä katselin MST3k:ta: Master Ninja II. Sinäkin voit katsoa sen vaikka heti, Youtubesta, täysin laillisesti#

Sen kanssa iltapalaa. #

Kaksi palaa lakritsibrownieta #

Yäks, melkoisen imelää. Töin tuskin sain molemmat alas. Ja miksi ihmeessä lakritsia eikä salmiakkia? #

Muokkaukset #

2017-09-09 19.23.53 2017-09-09 20.23.53 #
Muuttumaton: Kotona panin pyykit pyörimään.Muuttumaton: Kotona panin pyykit pyörimään.
Poistettu: Kävin kävelyllä. Kuuntelin Orionin setin loppuun ja sen jälkeen <a href="http://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 44 ja 45. Palatessani kävin Prismasta evästä, mm. pari palaa lakritsibrownieta. Lisätty: Kävin kävelyllä. Kuuntelin Orionin setin loppuun ja sen jälkeen <a href="https://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 44 ja 45. Palatessani kävin Prismasta evästä, mm. pari palaa lakritsibrownieta.
Muuttumaton: Contendeilla tähän mennessä yhteensä 500 km. Vasemman akillesjänteen päältä on ruvennut hiertämään nyt ykskaks yllättäen, näin 500 kilometrin kohdalla. Se osuu ehkä ajallisesti yhteen sen kanssa, kun otin nyt syksyn tullen paksummat sukat käyttöön. Muistelen, että vanhoistakin lenkkareista akillesjänteeseen vastaava takakaulan sisävuoraus oli se joka ensimmäisenä alkoi repsottaa (ja joka tapauksessa se repsottaa kaikissa vanhoissa kengissäni, molempien jalkojen osalta).Muuttumaton: Contendeilla tähän mennessä yhteensä 500 km. Vasemman akillesjänteen päältä on ruvennut hiertämään nyt ykskaks yllättäen, näin 500 kilometrin kohdalla. Se osuu ehkä ajallisesti yhteen sen kanssa, kun otin nyt syksyn tullen paksummat sukat käyttöön. Muistelen, että vanhoistakin lenkkareista akillesjänteeseen vastaava takakaulan sisävuoraus oli se joka ensimmäisenä alkoi repsottaa (ja joka tapauksessa se repsottaa kaikissa vanhoissa kengissäni, molempien jalkojen osalta).

Responses

Comments are closed.